Symf top image
Symf top image

Projekter 2019 - 20

Tilbage til listen

INFO

Målgruppe: Lærere

Projektperiode: Onsdag den 23. oktober 2019

Omfang: 13.00 - 16.00

Tilmeldingsfrist: OBS tilmeldingsfrist for lærerkursus: 1. oktober 2018

Lærerkursus: Et håndtegn - en fortælling

 Tid: Onsdag den 23. oktober 2019 kl. 13.00 - 16.00

Sted: Provstikontoret i Svendborg, Egensevej 15, 5700 Svendborg

  

I elevhæftet Håndbog lægges der op til forskellige tegneaktiviteter, hvor eleverne skal tegne hænder og håndtegn.

 

Ønsker du idéer til, hvordan du og dine elever kan gribe tegneaktiviteterne an? Så vil SYMF gerne invitere dig til en inspirerende eftermiddag med kunstner, grafiker og illustrator Nigel Thomas.

 

Formålet med forløbet er at vise hvordan grafiske illustrationstekniker kan være med til at understøtte og fortælle vores historier og budskaber. Kursisterne kommer til at stifte bekendtskab med hvordan designprocesser kan være med til at give forståelse og nærvær i opgaveløsningen i en billedkunstsammenhæng. Kursisterne tages på en rejse i hvordan et budskab, gennem grafiske illustrationstekniker bliver til et færdigt udtryk. Undervejs stifter kursisterne bekendtskab med forskellige grafiske illustrationstekniker. Samtidig lægges der vægt på hvordan forløbet vil kunne anvendes i undervisningen med eleverne. Alt arbejde udføres med blyant og tusch. 

 


Nigel Thomas, med kunstnernavnet namesEARLE, er oprindelig fra New England, USA, og nu bosat i Svendborg. Han er autodidakt kunstner, illustrator og uddannet lærer. Nigel Thomas står bl.a. bag det arkitektprisvindende værk 'Projekt Blå Dok' - et af Europas største vægmalerier. Som kunstner arbejder Nigel med bl.a. art prints, serigrafi, grafiskdesign og vægmalerier.

 

 

 

Oplysninger om tid og sted kan ses her på hjemmsiden fra slutningen af juni.

Max antal kursister: 20

Kurset er gratis

 

 


 

 


SYMF
Egensevej 15
5700 Svendborg
mail@symf.dk
tlf.+45 2480 6018